Hoe wil jij wonen in Eden District?

Geen mens is hetzelfde. Waarom z’n woonwensen dan wel? De keuze in Eden District is zeer gevarieerd. Ben je op zoek naar een woning met uitzicht op de Maas of geniet je liever van het groen in de secret garden. Kies het deelplan wat het beste bij jouw wensen aansluit.

Riverside

12/23 Available
4-5 kamers
ca. 119 - 170 m2
Vanaf ca. € 550.000 v.o.n.

Alle woningen in deelplan Riverside hebben verrassende buitenruimtes. Een eigentijdse vide, loggia of dubbelhoge buitenruimte bijvoorbeeld. De verschillende woningen en appartementen zijn uitgelezen royaal en flexibel in te delen. Met verschillende typen woningen en appartementen is er ruime keuze! Met als gemene deler; alle woningen hebben vrij zicht op de Maas.

Meer over Riverside
Image

The Gardens

21/27 Available
4-5 kamers
ca. 113-183 m2
€ 449.500 - € 826.500 v.o.n.

The Gardens kent royale woningtypes, speciaal voor stadse gezinnen. Vanuit de eigen achtertuin lopen de kinderen, al spelend de gezamenlijke binnentuin in. Door de twee monumentale platanen van de Coolsingel krijgt de binnentuin iets authentieks en Rotterdams. De groene oase is bedoeld als tegenhanger van de stoere, harde kades. Een comfortabel buiten waar iedereen tot rust kan komen. De beplanting is het hele jaar kleurrijk en aantrekkelijk voor bijen, vlinders en vogels.

Meer over The Gardens
Image

Waterfront

0/0 Available
ca. 85 - 160 m2
Vanaf ca. € 350.000 v.o.n.

In deelplan Waterfront (in ontwikkeling) ontstaat de kans om elke dag te gaan genieten van een prachtige uitzicht. Bekijk de voorbij varende schepen, geniet de hele dag van de zon en van de lichtjes van de haven ’s avonds. Met de keuze uit verschillende loft apartments en penthouses variërend van ca. 85 tot 200 m2 is er voor iedereen een mogelijkheid om uitgebreid te wonen in een lichte en zonnige woning, met royale buitenruimte of beschutte loggia.

Meer over Waterfront
Image