Hoe wil jij wonen in Eden District?

Geen mens is hetzelfde. Waarom z’n woonwensen dan wel? De keuze in Eden District is zeer gevarieerd. Ben je op zoek naar een woning met uitzicht op de Maas of geniet je liever van het groen in de secret garden. Kies het deelplan wat het beste bij jouw wensen aansluit.

Waterfront

12/45 Beschikbaar
3-4
ca. 85 - 159 m²
€ 400.000 - 700.000

In Waterfront geniet je elke dag weer van het vrije zicht op de levendige Schiehaven of op de lommerrijke binnentuin. Liever allebei? Dat kan ook. Kies dan voor een van de mooi gelegen hoekappartementen. Er zijn aangename compacte woningen met onalledaagse loggia’s maar ook ruime gezinsappartementen met een extra grote buitenruimte.

Meer over Waterfront
Image

The Gardens

17/27 Beschikbaar
4-5 kamers
ca. 113-183 m²
€ 450.000 - € 735.000

The Gardens kent royale woningtypes, speciaal voor stadse gezinnen. Vanuit de eigen achtertuin lopen de kinderen, al spelend de gezamenlijke binnentuin in. Door de twee monumentale platanen van de Coolsingel krijgt de binnentuin iets authentieks en Rotterdams. De groene oase is bedoeld als tegenhanger van de stoere, harde kades. Een comfortabel buiten waar iedereen tot rust kan komen. De beplanting is het hele jaar kleurrijk en aantrekkelijk voor bijen, vlinders en vogels.

Meer over The Gardens
Image

Riverside

2/23 Beschikbaar
4-5 kamers
ca. 119 - 170 m²
€ 915.000 - € 999.000

Alle woningen in deelplan Riverside hebben verrassende buitenruimtes. Een eigentijdse vide, loggia of dubbelhoge buitenruimte bijvoorbeeld. De verschillende woningen en appartementen zijn uitgelezen royaal en flexibel in te delen. Met verschillende typen woningen en appartementen is er ruime keuze! Met als gemene deler; alle woningen hebben vrij zicht op de Maas.

Meer over Riverside
Image