Living on the LLoydpier

Tussen de Kraton- en Lloydkade, geliefd vanwege de creatieve bedrijvigheid. Tussen Loods Borneo en Bali, waar ooit de boten naar Indië vertrokken. Met eigentijdse hangouts, populaire restaurants en sportmogelijkheden in de buurt. Dichtbij hotspots in het centrum. Lopend, met de metro of watertaxi ben je in no time waar je wilt zijn. Kinderopvang is dichtbij. Je fiets kan in de berging. Je auto heeft een eigen plek in de parkeergarage.

Image

Beleef het Lloydkwartier

De Lloydpier en naastgelegen Mullerpier vormen samen één van de meest waterrijke wijken van Rotterdam centrum: het Lloydkwartier. Direct gelegen aan de Maas en grenzend aan de Parkhaven, Schiehaven en de Sint-Jobshaven. De vergezichten, wolkenpartijen en de drukte op het water vervelen nooit en geven de wijk haar dynamische karakter.

Met voldoende parkeerruimte, hotel, theater, cafés en restaurants, een supermarkt (AH), goed aangeschreven basisschool en kinderdagverblijven en sportscholen. Een uitstekende plek om te wonen en werken, uit te gaan en te ontspannen. En dat alles op 5 minuten fietsen van de binnenstad, 7 autominuten van de Ring Rotterdam en met uitstekende openbaar vervoer voorzieningen in de directe omgeving.

Image
Image
Image
Image